Opis
Zapraszamy na letnie warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Sierpniowe słodkie warsztaty wegańskie obejmują:
• Przygotowanie i dekoracja tortu czekoladowego (bez mąki pszennej) na bazie cukinii, przełożonego i otulonego kremem czekoladowym
• Przygotowanie i dekoracja tarty na spodzie owsiano - słonecznikowym z mango - marakuja curd i puszystym kremem limonkowym
• Przygotowanie i dekoracja zawijanych bułeczek cynamonowych, tzn cinnamon rolls (bez mąki pszennej) z jogurtową polewą
Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 349.00zł.
Cena ze zniżką 5% (329.00zł) jest dla osób przychodzących z przyjacielem. Jeśli chcesz przyjść z drugą osobą, powinieneś dokonać opłaty za 2 osoby bądź druga osoba może opłacić swoje miejsce samodzielnie.
Jeśli przyprowadzisz przyjaciela kliknij ‘TAK” w opcji ‘przychodzę z przyjacielem’ i kliknij ilość osób za które płacisz, lub wyślij do nas imię i nazwisko drugiej osoby, która również jest zobowiązana dokonać wpłaty zniżkowej.
• Data: 29/08/2020
• Godzina: 13:00-17:00
• Liczba miejsc: 8 osób
• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.