Opis
Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Lutowe słodkie warsztaty wegańskie obejmują:
• Przygotowanie i dekoracja tortu czekoladowego (bez mąki pszennej), przełożonego dżemem malinowym oraz otulonego kremem czekoladowym
• Przygotowanie trufli czekoladowych z karobu
• Przygotowanie i dekoracja tarty na spodzie migdałowym z dżemem wiśniowo-malinowym i puszystym kremem kokosowym
• Przygotowanie i dekoracja waniliowych cupcakes (bez mąki pszennej) z kremem cytrynowym
Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 349.00zł.
Cena ze zniżką 5% (329.00zł) jest dla osób przychodzących z przyjacielem.
Jeśli przyprowadzisz przyjaciela kliknij ‘TAK” w opcji ‘przychodzę z przyjacielem’ i kliknij ilość osób za które płacisz.
• Data: 29/02/2020
• Godzina: 10:00-14:00
• Liczba miejsc: 8-10 osób
• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa
Co przynieść? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.