Opis
Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Na lutowych słodkich warsztatach będziemy piec słodkości idealne na każde okazje!
- Z racji obecnych obostrzeń i regulacji, oferujemy wam do wyboru dwa przedziały godzinowe warsztatów tego samego dnia. Jedna grupa będzie liczyć 5 osób. Prosimy o wybranie preferowanej godziny.
- Warsztaty będą prowadzone w maseczkach dla bezpieczeństwa każdego z uczestników.
- Mamy do dyspozycji salę o rozmiarze 51m2 aby zapewnić wszystkim odpowiedni dystans.
Co będziemy robić:
• Przygotowanie i dekoracja tortu czekoladowego z curdem z owoców leśnych, lawendą, jeżynami i kremem waniliowym
• Przygotowanie i dekoracja tartaletek z karmelizowanymi pekanami, czekoladowym ganaszem i kremem orzechowym
• Przygotowanie i dekoracja bananowych cupcakes z dżemem z owoców leśnych i kremem orzechowym
Do domu wrócicie ze wszystkimi słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 459.00zł- 4 godzin szkolenia.
• Data: 21.02.2021
• Godzina: 10:00-14:00 (Brak wolnych miejsc) lub 14:30-18:30
• Liczba miejsc: 5 osób w jednym przedziale godzinowym
• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.