Opis
Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Listopadowe słodkie warsztaty wegańskie obejmują:
•Przepis i przygotowanie chlebka bananowego z dyni, który będzie idealny nie tylko na śniadanie
•Przepis i przygotowanie trufli czekoladowych, na mniejszy i większym słodki głód
•Kulki ‘mocy’ o smaku czekoladowo - pomarańczowym
•Przepis i przygotowanie dyniowego brownie, którym zachwycicie niejednego łasucha
•Przepis i przygotowanie pieczonego sernika cytrynowego
•Creme Caramel z dyni
Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
• Data: 18/11/2019
• Godzina: 18:00-22:00
• Liczba miejsc: 8-10 osób
• Lokalizacja: Ciastko z dziurką ul. Wilcza 26
Co przynieść? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.