Warsztaty 18/11/2019

Cena: 550,00 zł 550.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.

Listopadowe słodkie warsztaty wegańskie obejmują:

•Przepis i przygotowanie chlebka bananowego z dyni, który będzie idealny nie tylko na śniadanie

•Przepis i przygotowanie trufli czekoladowych, na mniejszy i większym słodki głód

•Kulki ‘mocy’ o smaku czekoladowo - pomarańczowym

•Przepis i przygotowanie dyniowego brownie, którym zachwycicie niejednego łasucha

•Przepis i przygotowanie pieczonego sernika cytrynowego

•Creme Caramel z dyni

    Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.


    • Data: 18/11/2019

    • Godzina: 18:00-22:00

    • Liczba miejsc: 8-10 osób

    • Lokalizacja: Ciastko z dziurką ul. Wilcza 26


    Co przynieść? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.

    Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.

    do góry
    Sklep jest w trybie podglądu
    Pokaż pełną wersję strony
    Sklep internetowy Shoper.pl