Opis
Zapraszamy na warsztaty wegańskie z robienia tortu z Agatą, założycielką Blended & Co.
Na warszatatach październikowych będziemy piec, składać i dekorować tort na biszkopcie waniliowym, przełożonym brownie (!), praliną migdałową, curdem malinowo-wiśniowym, owocami leśnymi i kremem czekoladowym.
Co będzie:
• Pieczenie pysznego i wilgotnego biszkoptu waniliowego
• Pieczenie brownie
• Przygotowanie curdu malinowo-wiśniowego
• Przygotowanie praliny migdałowej
• Przygotowanie kremu czekoladowego
• Składanie tortu
• Dekoracja tortu
Do domu wrócicie z tortem zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 469.00zł- 4 godzin szkolenia.
• Data: 10.10.2021
• Godzina: 10:00-14:00
• Liczba miejsc: 8
• Lokalizacja: Instytut Sztuki Kulinarnej, Postępu 5, budynek Skład Bananów
W miarę możliwości prosimy o decyzję i rejestrację do końca sierpnia.
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.