Opis
Zapraszamy na świąteczne warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Mamy do dyspozycji salę o rozmiarze 51m2 aby zapewnić wszystkim odpowiedni dystans. Warsztaty prowadzone są w maseczkach dla bezpieczeństwa każdego z uczestników.
Co będziemy robić:
• Przygotowanie i dekoracja tarty na kruchym spodzie z dżemem z czarnej porzeczki i jagodami, frandżipanem i delikatnym kremem czekoladowym (bez mąki pszennej)
• Przygotowanie i dekoracja tortu piernikowo jabłkowego z kremem orzechowo-śmietankowym i karmelizowanymi orzechami włoskimi
• Przygotowanie i dekoracja makowca z czekoladowym ganaszem (bez mąki pszennej)
Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu na święta.
Cena za osobę to 459.00zł- 4.5 godzin szkolenia.
• Data: 06.12.2020
• Godzina: 12:00-16:30
• Liczba miejsc: 7 osób
• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.