Opis
Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Na wiosennych słodkich warsztatach będziemy piec słodkości idealne na wiosenne spotkania!
- Warsztaty będą prowadzone w maseczkach dla bezpieczeństwa każdego z uczestników.
Co będziemy robić:
• Przygotowanie i dekoracja wegańskiego pieczonego sernika waniliowego z truskawkowym coulis i świeżymi truskawkami
• Przygotowanie i dekoracja tartaletek z curdem rabarbarowo-truskawkowym i kremem z białą czekoladą
• Przygotowanie i dekoracja mini torcików (w formie mono porcji) z biszkoptem z karmelizowanymi jabłkami, kremem karmelowym i truskawką w czekoladzie
Do domu wrócicie ze wszystkimi słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 469.00zł- 4 godzin szkolenia.
• Data: 06.06.2021
• Godzina: 10:00-14:00
• Liczba miejsc: 8
• Lokalizacja: Instytut Sztuki Kulinarnej, Postępu 5, budynek Skład Bananów
Z racji wyższych, zapisy na warsztaty zbieramy do 16ego maja!
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.