Opis
Zapraszamy na jesienne warsztaty wegańskie z tworzenia słodkiego stołu z Agatą, założycielką Blended & Co.
Na październikowych słodkich warsztatach wegańskich będziemy piec małe i większe słodkości i tworzyć słodki stół!
Co będziemy robić:
• Przygotowanie i dekoracja tarty na spodzie owsiano-słonecznikowym, z prażonymi jabłkami, cynamonem, malinami i delikatnym kremem czekoladowym
• Przygotowanie i dekoracja cupcake’ów Red Velvet (bez mąki pszennej) z kremem śmietankowym i słoną wanilią
• Przygotowanie i dekoracja dyniowych blondies (bez mąki pszennej) z kremem słony karmel
• Przygotowanie i dekoracja trufli Cake Pops
Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.
Cena za osobę to 459.00zł- 5 godzin szkolenia.
• Data: 04.10.2020
• Godzina: 12:00-17:00
• Liczba miejsc: 9 osób
• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa
Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.
Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.